Tilpasning af brugte sadler samt prøvning af nye sadler.

Sadeltilpasning på Sjælland, Lolland og Falster

Sadelprøvning: kr. 700,00. Køber du en sadel inden for 4 uger efter sadelbesøget får du en rabat på 300 kr.

Sadeltjek: kr. 700,00.

Betales på dagen med mobilepay eller kontant.

Jeg kører på Sjælland, Lolland og Falster. For interesserede i andre dele af landet er det muligt at leje en sadel i en uge eller købe en sadel med råd og vejledning.

Hvis du gerne vil købe en sadel uden sadeltilpasning eller uden leje af prøvesadel skal du sende information om din hest og dig samt billeder af hesten og sende til bomloesesadler@gmail.com.

Leje af sadel:

Lejeperioden er 3 hele dage.

Depositum kr. 4000 kr. + leje kr. 500 samt forsendelse retur for alle prøvesadler undtaget Edix Tudor og Edix Yasir.

Depositum for Edix Tudor og Yasir er kr. 6.000,00 + leje kr. 500 samt forsendelse retur.

Købes en sadel efterfølgende inden for 4 uger fåes en rabat på 300 kr.

-Kunden er ansvarlig for sadlen, indtil den returneres sikkert til adressen. Sadlen skal sendes med forsikret post. Det er vigtigt, at du påtager dig det fulde ansvar for sadeltilstanden og sikker opbevaring i prøveperioden.
-Prøveperioden er 7 dage fra modtagelse af sadlen og koster kr. 350, 00. Skal du ride i den i to uger skal dette meddeles på forhånd. Det maksimale antal uger man kan prøve sadlen er 2 uger på grund af andre kunder, der venter på sadlen. Leveringsomkostninger betales af kunden frem og tilbage.
-Sadel og tilbehør skal returneres i rengjort stand og fri for snavs og hår. Hvis sadlen og tilbehøret returneres med overdreven slitage, herunder ridser eller overdrevne mærker på gjordstropper eller sadelklapper opkræves et beløb som dækkes sadlens tab af værdi for at dække skaderne.
-VIGTIGT. Det er vigtigt at du tager billeder af hesten med den tilpassede sadel inden du rider. (Hele hesten fra begge sider, et billede forfra/ovenfra og et bagfra for at sikre at sadlen er tilpasset korrekt). Når du har fået dette godkendt skal der tages samme billeder hvor du sidder på hesten og gerne også en video.

Prøvesadler/lejesadler:

Edix Tudor 17″


Edix Yasir 17,5″


Trekker Pro Arte 16-18″


Edix Amigo børnesadler xx-small, x-small og small


Edix Santos 15,5″ med smal pommel


Romanavy3

Ghost Roma 16″ og 17″


Ghost Italy 17″


Cavallin Crusader 16″


Ghost Veneto 16,5″ og 17,5″

Billeder af hesten

Ved salg af sadel eller leje uden forudgående besøg skal der altid tages billeder i følgende vinkler som nedenfor. Når billederne tages skal du sørge for at hestens ben står lige og at hesten står på plan grund. Tag billederne i et godt lys.

Stå tøt på hestens side ved siden af krydset og tag billede af hestens skulderparti. Fra begge sider.


Stå tæt på hestens side ved siden af krydset og tag billede af hestens skulderparti. Fra begge sider.


Bagfra ca 30 cm over hestens hale


Lige på fra siden af hele hesten. Obs tag billedet på den side der ikke har man og mankehår.

Bagfra ca 30 cm over hestens hale

Information om rytteren og hest.

Spørgsmålene varierer lidt af hvilket sadelmærke du søger men når du sender billeder af din hest skal du give information om:

-hestens alder

-eventuelle skader eller andre problemstillinger din hest må have

-hestens højde

-hvor tit rides der på hesten og på hvilken måde rides der (dressur, kombination, spring, distance mv. )

-rytterens vægt og buksestørrelse

-eventuelle specielle hensyn hos rytter

Kom forbi

Bomløsesadler.dk  har ikke en butik med faste åbningstider. Dog er det altid muligt at komme forbi og se varerne inden køb og prøve sadler. Ring eller mail og aftal en tid.

Rideangst

Har du rideangst eller tendens til at være nervøs når du skal prøve en ny sadel så vil der være mulighed for at tage hensyn til dette. Når du booker en sadelprøvning vil det være godt at gøre opmærksom på at du har udfordringer i form af nervøsitet eller rideangst. Jeg er uddannet Kognitiv mentor og kan derfor støtte dig igennem sadelprøvningen således at din angst/nervøsitet ikke får for stor indvirkning på hesten og den gode oplevelse du gerne skal have under sadelprøvningen.