Information om sadelkøb og sadelprøvning

Billeder af hesten

Overvejer du en sadel fra Bomløsesadler.dk skal der altid tages billeder i følgende vinkler som nedenfor. Når billederne tages skal du sørge for at hestens ben står lige og at hesten står på plan grund. Tag billederne i et godt lys.

Stå tøt på hestens side ved siden af krydset og tag billede af hestens skulderparti. Fra begge sider.


Stå tæt på hestens side ved siden af krydset og tag billede af hestens skulderparti. Fra begge sider.


Bagfra ca 30 cm over hestens hale


Lige på fra siden af hele hesten. Obs tag billedet på den side der ikke har man og mankehår.

Bagfra ca 30 cm over hestens hale

Information om rytteren og hest.

Spørgsmålene varierer lidt af hvilket sadelmærke du søger men når du sender billeder af din hest skal du give information om:

-hestens alder

-eventuelle skader eller andre problemstillinger din hest må have

-hestens højde

-hvor tit rides der på hesten og på hvilken måde rides der (dressur, kombination, spring, distance mv. )

-rytterens vægt og buksestørrelse

-eventuelle specielle hensyn hos rytter

Tilpasning af brugte sadler

Har du købt en brugt sadel som forhandles her, tilbydes tilpasning af sadlen til din hest så du kommer godt fra start. Pris kr. 700,00 hele landet.

Ved sadeltilpasning på Fyn og Jylland samles der til en tur. Du bliver “klædt på” til selv at kunne tilpasse men det er også muligt at bestille tilpasning, hvis du ikke ønsker selv at gøre dette.

Køb af sadel uden sadeltilpasning

Hvis du gerne vil købe en sadel uden sadeltilpasning og uden leje af prøvesadel skal du sende information om din hest og dig samt billeder af hesten og sende til bomloesesadler@gmail.com.

Ønsker du en prøvesadel:

Der betales sadlens pris og kunden betale fragt frem og tilbage

-Kunden er ansvarlig for sadlen, indtil den returneres sikkert til adressen. Sadlen skal sendes med forsikret post. Det er vigtigt, at du påtager dig det fulde ansvar for sadeltilstanden og sikker opbevaring i prøveperioden.
-Prøveperioden er 7 dage fra modtagelse af sadlen og koster kr. 350, 00. Skal du ride i den i to uger skal dette meddeles på forhånd. Det maksimale antal uger man kan prøve sadlen er 2 uger på grund af andre kunder, der venter på sadlen. Leveringsomkostninger betales af kunden frem og tilbage.
-Sadel og tilbehør skal returneres i rengjort stand og fri for snavs og hår. Hvis sadlen og tilbehøret returneres med overdreven slitage, herunder ridser eller overdrevne mærker på gjordstropper eller sadelklapper opkræves et beløb som dækkes sadlens tab af værdi for at dække skaderne.
-VIGTIGT. Det er vigtigt at du tager billeder af hesten med den tilpassede sadel inden du rider. (Hele hesten fra begge sider, et billede forfra/ovenfra og et bagfra for at sikre at sadlen er tilpasset korrekt). Når du har fået dette godkendt skal der tages samme billeder hvor du sidder på hesten og gerne også en video.

Køb af sadel med sadeltilpasning

Hvis du ønsker en sadeltilpasning hos dig hvor du kan prøve forskellige modeller på din hest kan du booke en tid ved at skrive til Bomloesesadler@gmail.com.

Bomløsesadler.dk  tilbyder sadelprøvning  i hele landet med prøvesadlerne : Ghost Veneto 17,5″ og 16,5″, Ghost Roma 17″ og 16″, Cavallin Crusader 16″ Edix Santos Westernsadel. EDIX Tequiro westernsadel og Edix Amigo børnesadel. Bor du på brofaste øer og godt kunne tænke dig at få besøg af Bomløsesadler.dk er prisen på et sadelbesøg 700 kr. uanset om du bor i Jylland, Fyn eller Sjælland. Hvis du køber en sadel inden for 4 uger efter sadelbesøget får du returneret 300 kr. Ekstra sadelprøvning på samme adresse koster 400 kr. Her gælder det også med 4 ugers frist ved køb af sadel. Hvis ikke du bor på brofaste øer så skriv til mail bomloesesadler@gmail.com og du vil få en pris.

Sadelbesøget kan betales kontant eller via mobilpay på dagen.

 

Kom forbi

Bomløsesadler.dk  har ikke en butik med faste åbningstider. Dog er det altid muligt at komme forbi og se varerne inden køb og prøve sadler. Ring eller mail og aftal en tid.

Hestemassage

Det er muligt at bestille en hestemassage i forbindelse med en sadeltilpasning/ sadelprøvning men det er også muligt at booke en hestemassage alene.

Priser:

Helkropsmassage kr. 400,00

Helkropsmassage shetlænder kr. 300,00

Helkropsmassage med udstrækning og vejledning herom kr. 500,00

Udstrækning: kr. 200,00

Da jeg kører i hele landet kombineres hestemassage med sadelprøvninger hvis området er Fyn/Jylland. Det er muligt at bestille ren hestemassage på Sjælland/Lolland Falster og her gælder at kørsel udover 60 km fra Fuglebjerg er med tillæg af kr. 30 for hver 20 km.

Rideangst

Har du rideangst eller tendens til at være nervøs når du skal prøve en ny sadel så vil der være mulighed for at tage hensyn til dette. Når du booker en sadelprøvning vil det være godt at gøre opmærksom på at du har udfordringer i form af nervøsitet eller rideangst. Anette som udfører sadelprøvningen er uddannet Kognitiv mentor og kan derfor støtte dig igennem sadelprøvningen således at din angst/nervøsitet ikke får for stor indvirkning på hesten og den gode oplevelse du gerne skal have under sadelprøvningen.