Køb af sadel

Du kan kun købe en Ghost sadel, hvis du har booket en sadelprøvning inden, da det er vigtigt vi finder en sadel som passer til dig og hesten. Ghost sadlerne er dertil også udvendige paneler (som kan flyttes rundt alt efter hvordan din hest er bygget). Dertil er der også forskel på panelernes bredde og tykkelse. Bredden afgøres ud fra din hests bygning (koldblodsheste skal ofte have bredere paneler end varmblodsheste) og panelernes tykkelse er afhængig af din vægt. Jo højere vægt, jo tykkere paneler.

Inkluderet i prisen, er aflevering af sadel + tilpasning på 60 min. dog skal der betales for kørsel.

Sensation sadlerne kan købes online og du behøver derfor ikke at booke en sadelprøvning. Panelerne på Sensation sadlerne ligger gemt i en lomme, i selve basen og derfor det man kalder “indvendige paneler. Her er de fra fabrikkens side, lagt, så de passer de fleste heste.

Inkluderet i prisen er aflevering af sadel + tilpasning på 60 min. dog skal der betales for kørsel.

Vi anbefaler dog ALTID at booke en sadelprøvning inden køb af en sadel og vi anbefaler ALTID, at få sadlen den tilpasses korrekt til dig og din hest.

Bomløse sadler, skal lige som alle andre sadler ligge i i balance (hvilket ofte kræver korrektions underlag) og rytteren skal være placeret det rigtige sted (Center of gravity)

Ved en sadelprøvning har du mulighed for at prøve alle vores demo sadler vi har på lager, du kan se hvilke demo modeller vi har HER

Sadlerne er forskellige i udformningen, så vi finder lige akkurat dén, som passer bedst til din hest og ikke mindst dig. Vi er alle forskelligt bygget og det er essentielt, at du sidder korrekt på hestens tyngdepunkt (center of gravity).

Sadelprøvning

En sadelprøvning tager varer ca. 1,5 time. Det er vigtigt, at hesten som min. kan skridte lige ud med rytter på.  Tiden, vi bruger, er for at finde den helt rigtige sadel. Forelsker du dig i en af dem, så tager vi også en snak om dine ønsker til farver og materialer. Jeg har vareprøver med på alle muligheder, så du kan se og føle på.

Pris for sadelprøvning:

  • 925 kr. inkl. moms ex. kørsel på Sjælland, Lolland – og Falster. (alle hverdage)
    • 10 % rabat ved min. 3 heste samme stald (kørsel deles)
  • 1010 kr. inkl. moms ex kørsel på Fyn, Langeland og i Jylland. (køres fast hver 6. uge i en weekend)
    • 10 % rabat ved min. 3 heste samme stald (kørsel deles)
  • Bornholm: Ring eller skriv for info. (aftales nærmere)

Betaling sker via mobilepay eller straks-overførsel. 

Ghost Italy Spring

Sensation Classic Dressur

Ghost Western u. knæstøtte

Sadeltjek/Sadeltilpasning.

Har du en Ghost, Sensation, Freeform, Heather Moffet, Contact, Karlslund, Barefoot mfl. sadel i forvejen, kan du bestille tid til et sadeltjek/sadeltilpasning.

Obs* Har du en sadel med kopfjern, kræver det at du selv har dem eller selv skaffer dem, så skal vi nok hjælpe med at udskifte, hvis det er nødvendigt).

Ved et sadeltjek/sadeltilpasning tjekker vi om sadlen ligger som den skal, gør den ikke dét, så kan vi hjælpe med at tilpasse den korrekt.

Vi anbefaler at få tjekket din bomløse sadel min. 1 x årligt, hvis du har en hest der i stabil træning. Har du en unghest i udvikling eller en hest som skal genoptrænes efter en længere skadeperiode, anbefales det at få sadel tjekket hver 3-4 måned indtil et stabilt trænings niveau opnået. Dette sikre dig, at sadlen hele tiden, følger hestens udvikling af muskulatur.

Pris for sadeltjek: 
699 kr. inkl. moms ex. kørsel Sjælland, Lolland – og Falster. (alle hverdage)

785 kr. inkl. moms ex kørsel på Fyn, Langeland og i Jylland. (køres fast hver 6. uge i en weekend)

Bornholm: Ring eller skriv for info. (aftales nærmere)

Betaling sker via mobilepay eller straks overførsel. 

Sadeltilpasning af Sensation

Sadeltilpasning af Barefoot

Sadeltilpasning af Ghost

Få hesten tilset af en hestefys eller hesteosteopat inden vi ses

Det er umuligt at lave en ordentlig tilpasning af din sadel, hvis din hest er asymmetrisk i muskulaturen og skæv i skelettet. Derfor anbefaler vi, at du får tilset din hest af en kyndig hestefys – osteopat ca. 5-10 dage før et sadeltjek/sadeltilpasning. Særligt hvis du føler din sadel glider til enten den ene eller anden side, frem eller tilbage.

Har du ikke nogen fast behandler tilknyttet, kan vi hjælpe. Camilla driver også virksomheden Correctmyhorse, hvor hun til dagligt behandler heste med osteopati.

Pris for en osteopatisk behandling:
925 kr. inkl. moms ex. kørsel (ved kombination af behandling og sadeltjek/sadeltilpasning gives 10 % rabat på behandlingen)

Betaling sker på dagen via mobilepay eller straks overførsel. 

Før og efter osteopatisk behandling

Før og efter behandling, påvirkning af sadlens balance

Før og efter behandling, påvirkning af sadlen