Køb af Ghost sadel

Du kan kun købe en sadel, hvis du har booket en sadelprøvning. Dette sikrer dig og din hest i, at I ender op med en sadel, I begge vil elske – hver dag. Ved en sadelprøvning har du mulighed for at prøve de 4-5 forskellige sadler, jeg har på lager. Sadlerne er forskellige i udformningen, så vi finder lige akkurat dén, som passer bedst til din hest og ikke mindst dig. Vi er alle forskelligt bygget og det er essentielt, at du sidder korrekt på hestens tyngdepunkt.

Sadelprøvning

En sadelprøvning tager  et sted mellem 30 min. og op til to timer. Det er vigtigt, at hesten som min. kan skridte lige ud med rytter på. Tiden, vi bruger, er for at finde den helt rigtige sadel. Forelsker du dig i en af dem, så tager vi også en snak om dine ønsker til farver og materialer. Jeg har vareprøver med på alle muligheder, så du kan se og føle på.

Pris for sadelprøvning:

  • 885 kr. inkl. moms ex. kørsel på Sjælland, Lolland – og Falster. (alle hverdage)
    • 10 % rabat ved min. 3 heste samme stald (kørsel deles)
  • 970 kr. inkl. moms ex kørsel på Fyn, Langeland og i Jylland. (køres fast hver 6. uge i en weekend)
    • 10 % rabat ved min. 3 heste samme stald (kørsel deles)
  • Bornholm: Ring eller skriv for info. (aftales nærmere)

Betaling sker på dagen via mobilepay eller straks-overførsel. 

Sadeltjek/sadeleftersyn

Har du en Ghost i forvejen, kan du bestille tid til et sadeltjek/sadeleftersyn. Dette anbefales min. 2 x årligt, hvis du har en hest der i stabil træning. Har du en unghest i udvikling eller en hest som skal genoptrænes efter en længere skadeperiode, anbefales det at få sadel tjekket hver 3-4 måned indtil et stabilt trænings niveau opnået. Dette sikre dig, at sadlen hele tiden, følger hestens udvikling af muskulatur.

Pris for sadeltjek: 
599 kr. inkl. moms ex. kørsel

Betaling sker på dagen via mobilepay eller straks overførsel. 

 

Få hesten tilset af en hestefys eller hesteosteopat inden vi ses

Det er umuligt at lave en ordentlig tilpasning af din sadel, hvis din hest er asymmetrisk i muskulaturen og skæve i skelettet. Derfor anbefaler jeg, at du får tilset din hest af en kyndig hestefys – osteopat ca. 5-10 dage før et sadeltjek. Og særligt hvis du føler din sadel glider til enten den ene eller anden side, frem eller tilbage.
Har du ikke nogen fast behandler tilknyttet, kan jeg hjælpe. Jeg driver også virksomheden Correctmyhorse, hvor jeg til dagligt behandler heste.

Pris for en osteopatisk behandling:
925 kr. inkl. moms ex. kørsel (ved kombination af behandling og sadeltjek gives 10 % rabat på behandlingen)

Betaling sker på dagen via mobilepay eller straks overførsel.