Om Bomløsesadler.dk


Velkommen til Bomløsesadler.dk – stedet hvor du og din hest er i fokus. Hos os, er det dig der bestemmer hvordan din sadel, hovedtøj, gjord – og underlag skal se ud, når det kommer til valg af farver og materialer. Det kan være du er til de klassiske jordfarver eller det kan være du er til masser af farver med spræl i. Måske er du til begge dele – alt efter din disciplin? Uanset er bomløsesadler.dk stedet, hvor du kan slippe fantasien løs og give den gas – det er dig, og kun dig der bestemmer.

Bomløsesadler.dk blev startet tilbage i 2017 af Annette Larsen, som drev firmaet frem til 29. april 2022 og jeg (Camilla Birch) tog over den 1. maj 2022.

Bomløsesadler.dk er 2 i 1 virksomhed, som på den ene side sælger håndlavet luksus udstyr (til priser alle kan være med på) Dertil driver jeg virksomheden Correctmyhorse, hvor jeg tilbyder fysio – og osteopati til heste. Jeg har arbejdet professionelt med heste i over 10 år både klinisk på KU og på Stordyrshospitalet i Tåstrup og som praksisejer af alternativ behandling. Så man kan sige, at jeg har et ben i hver lejr, hvad angår klinisk – og alternativ tilgang, som i min verden giver den bedste kombination.

Alle produkter, som du finder her i shoppen, er valgt ud fra følgende kriterier;

Alle heste/ponyer og ryttere er forskellige, med forskellige behov. Særligt vores heste/ponyer, passer meget sjældent i “noget standard). Vi har derfor valgt at specialisere os i custome made sadler, hovedtøj/trenser/sidepull/træningsgrimer ect., gjorde og underlag. Vi er de professionelle som kan give dig den faglige sparring, når det kommer til valg af størrelser, længder og bredder (vi tager mål) på sadler, trenser, gjorde og underlag samt hvis der ekstra tiltag (hvis du som rytter har fysiske skavanker, som vi skal afhjælpe) og du som kunde kan selv helt selv bestemme farver og materialer på dit kommende udstyr.

Vi sætter en stor ære i, at levere en reel og ærlig service  hver gang.

Vi glæder os til, at hjælpe dig med, at designe din egen sadel, hovedtøj/trense, gjord og underlag 🙂

De bedste hilsner
Camilla & Co.
Bomløsesadler.dk