Om Bomløsesadler.dk

Bomløsesadler.dk ejes af Anette Larsen

Her er lidt om mig.

Jeg er årgang 1978 og har haft med heste at gøre siden jeg var 10 år gammel. Min første hest fik jeg som 13 årig og jeg har haft heste lige siden (med undtagelse af en pause på 5 år).

Jeg har redet en del dressur, lidt spring og lidt westernridning. Efterhånden er jeg gået over til at blive turrytter og hvis jeg bevæger mig i sandkassen er det for at ride dybt, balanceret, smidiggøre og skabe ro.

Min forkærlighed er til heste der har haft det svært eller har udfordringer. Jeg ved mit arbejder betaler sig og det skaber en kæmpe glæde for mig når jeg ser virkningen af mit arbejde. Når jeg rider er det kun bomløst og så vidt det kan lade sig gøre bidløst eller med cordeo. Når jeg arbejder med hestene bruger jeg grundtanken at vi er lige og at det skal foregå i hestens tempo. I forhold til kommunikation benytter jeg forskellige teknikker.

Igennem årerne har jeg tilegnet mig meget viden omkring hestens anatomi og virke. Da jeg begyndte at få rygproblemer og havde heste med besværligt sadelleje tilegnede jeg mig stor viden omkring bomløse sadler og bruger selv kun bomløse sadler den dag i dag.

Udover selvlært viden og erfaring har jeg følgende uddannelser:

  • Jeg er uddannet Kognitiv Mentor. Har du tendens til at blive nervøs eller har rideangst kan jeg hjælpe og støtte dig under sadeltilpasningen, da angst/nervøsitet kan påvirke hesten i negativ retning til at gå i alarmberedskab og spænde op. Dette vil påvirke resultatet af sadelprøvningen, da hesten ikke vil bære ryggen optimalt og jeg vil ikke få det rigtige billede af hesten arbejde under sadlen. Så lad mig endelig få informationen så jeg kan tage de fornødne hensyn i samråd med dig.
  • Jeg er certificeret hestemassør. Det er muligt at kombinere hestemassage med sadeltilpasning men også muligt kun at booke for hestemassage og hestemassage/udstrækning. Dette kan du læse mere om under  Sadeltilpasning/prøvning/hestemassage.

Min mission er at udbrede kendskabet omkring bomløse sadler og at vejlede om tilpasning af den type sadler. Flere ryttere står fortabt fordi der ikke er nogen bomsadler der virker for deres hest. At ride bomløst er en god mulighed for netop de heste der er yderst sensitive, har haft sadeltraumer og skader og som har et svært sadelleje.

.Om Bomløsesadler.dk