Information om Ghost Sadler

Ghost-sadlerne er de ultimative bedste bomløse sadler på markedet. De er opbygget af 3 simple fleksible komponenter:

  • 2 paneler (flere forskellige former og tykkelser) i bløde trykfordelende – og aflastende materialer, som giver fuld frihed og plads til hestens rygsøjle.
  • 1 base  (svare til bommen på en bomsadel) lavet af fleksibelt materiale, som sikrer optimal frihed til hesten. Her er stigremme-ophænget en integreret del af basen, hvilket sikrer en korrekt trykfordeling. Gjord-systemet er med V-form og kan flyttes rundt, så det passer til hestens gjordleje.
  • 1 sæde med sadelklapper, med eller uden knæstøtte.

Sadlerne fra Ghost, kan laves fuldstændig som du ønsker og er derfor også de bedste sadler til ryttere med fysiske udfordringer. Sæderne sættes på oven på selve basen. Under sædet eller i selve sædet, kan der derfor laves tiltag som kan hjælpe ryttere med; slidgigt i hofter, knæ – og ankler. Skoliose i ryggen, benlængde variation, ømhed omkring haleben, diskusprolapser i ryg og nakke.
har du fysiske udfordringer og har særlige ønsker til din kommende sadel. Så skriv eller ring endelig til os – vi kan med stor sandsynlighed hjælpe dig 🙂

Ghost-sadlerne bliver håndlavet i Italien af den dygtige sadelmager Camillo efter bestilling. Ghost har et kæmpe udvalg af materialer og farver, så ved køb af en Ghost sadel, kan du få en sadel lige efter dine drømme og ønsker! Det er kun din egen fantasi som sætter grænserne.

Ghost-sadlerne og deres mange muligheder gør, at de passer til de fleste heste og ryttere. Det vigtigste er dog, at du som rytter får en nær kontakt til hesten, hvor din signalgivning gøres blidere og lettere.

Størrelser:

Ghost-sadler findes i disse størrelser

  • 2 børnestørrelser: Mini 13′ tommer – og midi 14,5′ tommer.
  • 3 voksenstørrelser: 16′ tommer, 17′ tommer og 18′ tommer.

*Sadler med vinklede knæstøtter gør sædet en halv tomme større (1,2 cm)*
*Sadler med lodrette  knæstøtter gør sædet en halv tomme mindre (1,2 cm)*

Vægt:  Sadlerne anbefales til ryttere op til maks 90 kg.  Ved en ryttervægt mellem 85 og 90 kilo er det en individuel vurdering, idet det er væsentligt at se på rytterens balance og hvordan rytteren sidder i sadlen.

Benyttelse: Du kan med god samvittighed ride letridning, let sæde og springe i Ghost sadlerne. Der er flere forskellige modeller der tilgodeser både hesten og rytterens behov.

Din sikkerhed: For at sikre dig og din hest i at i får den helt korrekte sadel, kan du ikke bestille en sadel online. Du kan kun købe en sadel, såfremt at du har booket en sadelprøvning. Ved sadelprøvningen får du mulighed for, at prøve de 4-6 demo sadler vi har hjemme. Forelsker du dig i en af dem, så har vi vareprøver med ud af alle materialer og farver til både sadel og underlag, så du kan se farverne live og føle på dem.

Du kan bestille en sadelprøvning på tlf. 50403936 eller via mail: info@bomløsesadler.dk du kan se prisen her.

Base

Paneler

Sæde

Paneler

Panelerne laves i tre forskellige tykkelser.

2’er paneler er i de tyndeste paneler og benyttes kun til lettere ryttere < 50 kg. 

3′ er paneler er af medium tykkelse og benyttes ofte ryttere som rider max 7 timer om ugen og vejer < 75 kg. 

4’er paneler er de tykkeste og benyttes ofte af distance ryttere som rider mange timer (+2 timer) af gangen eller af ryttere som vejer > 75 kg. 

Jo tykkere panelerne er, jo mere stabilt ligger de, så har du en hest med stor gang og rygsving, anbefales det, at benytte panel nr. 4 selvom du måske ikke høre til kategorien af lidt tungere ryttere.

Panel 2 (16')

Panel 3 (17')

Panel 4 (17' og 18')

Str. guide (klik for større billede).