Information om farve og materialevalg

Sadlen kan bestilles i forskellige materialer og farvevalg: læder, vegetabilsk garvet luksus læder (koster ekstra), nubuck, olieret nubuck, lorica, Nappa (koster ekstra) , fåreskind (koster ekstra) samt suede læder og Nubuck Mastrotto.

Man kan designe sin helt egen unikke sadel. Det er muligt at vælge hvilke farver og materialer for-og bagsvidsel, sæde, sadelklapper og knæstøtter skal have.

Når man ser på billeder af sadlerne kan farverne variere lidt. Billederne er taget i forskelligt lys med forskellige kameraer. Skind bliver garvet og lavet i partier og derfor kan farverne variere lidt. Har du fundet et billede og ønsker en sadel magen til er det en stor hjælp at linke i mail til dette billede således at jeg bedre kan vejlede dig.

Det er vigtigt at være helt sikker på ens bestilling når man designer sin egen sadel. Når først sadlen er bestilt hos GHOST er det ikke muligt at ændre i bestillingen. 

Farverne kan variere da det ikke altid er 100 % gengivet på en computerskærm! Læder produkter bliver garvet og derfor kan der forekomme variationer i farven.

Ønsker du at designe din egen sadel så skal du finde din model her og vælge de materialer og farver delene skal have. Hvis du er i tvivl så kontaktes jeg på mail Bomloesesadler@gmail.com og vil gerne vejlede ud fra de ønsker du har om farver og sammensætning.

Det er muligt at få en 100 % vegansk sadel såvel som det er muligt at få en sadel i ren vegetabilsk læder.

Standard sadel

Du kan vælge at bestille en “standard sadel” Prisen er anvist under den enkelte model. En standard sadel er en sadel hvor basen er i sort eller brun micronappa og paneler ligeså med sympanova på undersiden. Du kan designe sadelklappen i forskellige materialer såsom Micropell, standard olieret læder, nubuck, lorica, suede, glat læder og med glitter.

Her kan tilvælges :

Brodering i sædet  eller bogstaver på kanten- merpris 320 kr.

Ekstra ringe pr. par. 70 kr.

Længere eller kortere sadelklapper  kr.  270 kr. 

Lavere eller højere bagsvidsel kr. 270 kr.

Base og paneler i samme materiale 650 kr.

Læder eller lorica på undersiden af panelet kr. 250,00

Horn kr. 630,00 

Mere end to farver eller materiale på en sadel kr. 350,00

Ekstra D-ringe (pr. par) kr. 170,00. Sadlen har som standard 6 ringe

Længere eller kortere sadelklapper kr. 480,00

Bagsvidsel højere eller lavere end standard kr. 350,00

Blomster indprint kr.  320,00

Broderi og ord på zone 4  kr. 350,00

 Broderi eller ord på sadelpad kr. 350,00

Overdelen af sadlen (sæde, sadelklap og støttere) i julia læder eller nappa læder kr. 650,00

Hele sadlen i julia læder eller nappa kr. 1300,00

Fenders i julia læder eller nappa kr. 395,00

Piping i bestemt farve på den bagerste del af sædet hvor Ghost logo er kr. 400,00

Piping på modellerne Buttera, Ferrera og Torino ved knæstøtten kr. 400,00

Kant med sten eller søm 470,00

Ghost pad i micropel eller læder kr. 470,00

Uld eller italiensk lam zone 4 kr. 160,00

Olieret nubuck/læder

Olieret Nubuck anbefales til hele sadlen. Olieret nubuck er et populært valg. Nubucken bliver olieret i den valgte farve. Farverne kan svinge lidt idet det er forskelligt hvor meget skindet suger. Her anvendes læderbalsam som plejemiddel. 

Lorica

Lorica kan bruges til hele sadlen. Men man kan vælge f.eks. lorica på sæde og knæstøtter og olieret læder på sadelklap. Lyrica giver et blød og behageligt sæde. Lorica er syntetisk ruskind og kan holde til al slags vejr.

Nubuck Mastretto

Nubuck Mastretto (kan olieres)

Nubuck

Nubuck giver et godt blødt greb i sadlen, men man skal være opmærksom på, at Nubuck efter noget tids brug kan give farveforskel, der hvor der slides. Behandles med Nubuck spray. Nubuck er magen til ruskind. Det er behandlet læder som har en ru overflade.

Micropell

Micropell: Egnet til alle sadeldele. Micropell er et syntetisk læderalternativ. Det er nemt at pleje og giver et fint greb. Micropell holder godt og det får ikke så nemt ridser. Kan kombineres med andre materialer og i kombination med lorica gives en vegansk sadel.

Glat læder

Glat Læder: Er mere stift og svarer mere til det andre sadler er lavet af.  Det kan rengøres med glycerin sæbe og holdes med bivoks. Anbefales ikke til sædet da det er glat, men er stærkt overfor ridser.

Vegetabilsk tanned læder

Vegetabilsk garvet luksus læder er et stærkt materiale i god kvalitet. Kan bruges over hele sadlen (også paneler og basen) 

Suede

Der er mange forskellige muligheder i Suede som primært er til sæde og lårstøtter/knæstøtter

Nappa

Nappa har et stort udvalg af farver

Airshell

Airshell: Benyttes til ydersiden af sadelpads og her kan vælges forskellige farver. Airshell er super åndbart. Udover de farver her er der en flaske grøn og to nuancer grå

Glitter/sten/piping

Sten: Det er muligt at få små sten i sædet bagtil og piping i valgt farve 

Glitter: Glitter anbefales kun på ikke sliddele og kan designes på standard sadler

Fåreskind

Fåreskind: Åndbart og blødt sæde som sørger for varme om vinteren og regulerer sig godt, så sædet ikke bliver varmt om sommeren. Fåreskindet  har de farver som producenten har på lager og derfor anbefales det at rette henvendelse inden du bestiller sæde med fåreskind. Det er muligt at få langhåret fåreskind ( ligesom pels sadlen Maremma).

Brodering i sædet

Brodering: Man kan få broderet sin sadel i sædet 

Matchende dele

Spændebeskytter og stigremme: Kan laves så de passer til farven på sadlen.

Indprint

Indprint på sadelklapper og fenders