MATERIALE OG FARVEVALG

Information om GHOST farve og materialevalg. Sadlen kan bestilles i forskelligt materiale og farvevalg: læder, vegetabilsk garvet luksus læder (koster ekstra), nubuck, olieret nubuck, Lorica, castello kunstlæder, borga, fåreskind (koster ekstra) samt suede læder, nappa og Nubuck Mastrotto.

Man kan designe sin helt egen unikke sadel. Det er muligt at vælge hvilke farver og materaler for-og bagsvidsel, sæde, sadelklapper og knæstøtter skal have.

Det er vigtigt at være helt sikker på ens bestilling når man designer sin egen sadel. Når først sadlen er bestilt hos GHOST er det ikke muligt at ændre i bestillingen. 

Læder: Er mere stift og svarer mere til det andre sadler er lavet af.  Det kan rengøres med glycerin sæbe og holdes med bivoks. Anbefales ikke til sædet da det er glat, men er stærkt overfor ridser.

Vegetabilsk garvet luksus læder er et stærkt materiale i god kvalitet. Kan bruges over hele sadlen (også paneler og basen) Koster kr. 700 ekstra. Kontakt Bomløsesadler.dk for mere information.

Olieret Nubuck anbefales til hele sadlen. Olieret nubuck er et populært valg. Her er der anvendt olie. Olieret nubuck får nemmere ridser men er let at rengøre. Rengøring er ligetil og alt som kræves er en fugtig klud og anvendelse af en olie.

Nubuck giver et godt blødt greb i sadlen, men man skal være opmærksom på, at Nubuck efter noget tids brug kan give farveforskel, der hvor der slides. Behandles med Nubuck spray. Nubuck er magen til ruskind. Det er behandlet læder som har en ru overflade.

Lorica anbefales til hele sadlen. Men man kan vælge f.eks. Lorica på sæde og knæstøtter og olieret læder på sadelklap. Lyrica giver et blød og behageligt sæde. Lorica er syntetisk ruskind og kan holde til al slags vejr.

Castello og Borga er dejligt og blødt kunstlæder som er godt til sædet og knæstøtter. Castello har små porer, mens Borga er mindre raffineret.

Micropell: Egnet til alle sadeldele. Micropell er etglat syntetisk læder alternativ. Det er nemt at pleje og giver et fint greb. Micropell holder godt og det får ikke så nemt ridser. Kan kombineres med andre materialer og i kombination med lorica gives en vegansk sadel.

Fåreskind: Åndbart og blødt sæde som sørger for varme om vinteren og regulere sig godt, så sædet ikke bliver varmt om sommeren. Fåreskindet  har de farver som producenten har på lager og derfor anbefales det at kontakte os inden du bestiller sæde med fåreskind. Det er muligt at få langhåret fåreskind ( ligesom pels sadlen Maremma). Man kan også bestille fåreskindet som sædebeskytter i stedet. Klik her for at læse mere om sædebeskytter.

Brodering: Man kan få broderet sin sadel i sædet og indprint på sadelklapper.

Airshell: Benyttes til ydersiden af sadelpads og her kan vælges forskellige farver. Airshell er super åndbart. Fåes i farverne hvid, beige, royal, blå, lilla,  rød (og sort, ikke på billede).

Indprint (koster ikke ekstra)

barocco, sæde brodering

Brodering i sædet. (koster ekstra)

Spændebeskytter og stigremme: Kan laves så de passer til farven på sadlen.

Farverne kan variere da det ikke altid er 100 % gengivet på en computerskærm!

ghost farvevalg

Design selv. Se de forskellige sæder under hver model i shoppen

Almindeligt læder:

Almindeligt læder

farve luksus læder

Vegetabilsk garvet luksuslæder

Lorica

Lorica

Micropell

Olieret Nubuck/olieret læder Fra venstre: Sort – Mørkebrun – Brun – Rød brun – cognac

Nubuck i sort og brun

Syntetisk kunstlæder

Castello kunstlæder

syntetisk Borga

Syntetiske Borga

synthetic Borga 1

Syntetiske Borga

Suede

Suede

Suede

Suede

Suede

Suede

Nubuck Mastrotto (kan olieres og blive til olieret læder)

Nappa

Nappa

Nappa

Nappa

Nappa

Nappa

Nappa

Airshell (sort mangler på billedet).


Hent Inspiration  GHOST galleri. Klik her