Information om farve og materialevalg.

Sadlen kan bestilles i forskellige materialer og farvevalg: læder, vegetabilsk garvet luksus læder (koster ekstra), nubuck, olieret nubuck, lorica, Nappa, fåreskind (koster ekstra) samt suede læder, nappa og Nubuck Mastrotto.

Man kan designe sin helt egen unikke sadel. Det er muligt at vælge hvilke farver og materialer for-og bagsvidsel, sæde, sadelklapper og knæstøtter skal have.

Når man ser på billeder af sadlerne kan farverne variere lidt. Billederne er taget i forskelligt lys med forskellige kameraer. Skind bliver garvet og lavet i partier og derfor kan farverne variere lidt. Har du fundet et billede og ønsker en sadel magen til er det en stor hjælp at linke i mail til dette billede således at jeg bedre kan vejlede dig.

Det er vigtigt at være helt sikker på ens bestilling når man designer sin egen sadel. Når først sadlen er bestilt hos GHOST er det ikke muligt at ændre i bestillingen. 

Læder: Er mere stift og svarer mere til det andre sadler er lavet af.  Det kan rengøres med glycerin sæbe og holdes med bivoks. Anbefales ikke til sædet da det er glat, men er stærkt overfor ridser.

Vegetabilsk garvet luksus læder er et stærkt materiale i god kvalitet. Kan bruges over hele sadlen (også paneler og basen) Koster kr. 700 ekstra. Kontakt Bomløsesadler.dk for mere information.

Olieret Nubuck anbefales til hele sadlen. Olieret nubuck er et populært valg. Her er der anvendt olie. Olieret nubuck får nemmere ridser men er let at rengøre. Rengøring er ligetil og alt som kræves er en fugtig klud og anvendelse af en læderbalsam.

Nubuck giver et godt blødt greb i sadlen, men man skal være opmærksom på, at Nubuck efter noget tids brug kan give farveforskel, der hvor der slides. Behandles med Nubuck spray. Nubuck er magen til ruskind. Det er behandlet læder som har en ru overflade.

Lorica anbefales til hele sadlen. Men man kan vælge f.eks. Lorica på sæde og knæstøtter og olieret læder på sadelklap. Lyrica giver et blød og behageligt sæde. Lorica er syntetisk ruskind og kan holde til al slags vejr.

Micropell: Egnet til alle sadeldele. Micropell er et glat syntetisk læderalternativ. Det er nemt at pleje og giver et fint greb. Micropell holder godt og det får ikke så nemt ridser. Kan kombineres med andre materialer og i kombination med lorica gives en vegansk sadel.

Fåreskind: Åndbart og blødt sæde som sørger for varme om vinteren og regulerer sig godt, så sædet ikke bliver varmt om sommeren. Fåreskindet  har de farver som producenten har på lager og derfor anbefales det at rette henvendelse inden du bestiller sæde med fåreskind. Det er muligt at få langhåret fåreskind ( ligesom pels sadlen Maremma).

Brodering: Man kan få broderet sin sadel i sædet Dette koster kr. 245,00 ekstra

Indprint på sadelklapper og fenders: Koster ikke ekstra.

Airshell: Benyttes til ydersiden af sadelpads og her kan vælges forskellige farver. Airshell er super åndbart. Se farverne nederst på siden

Spændebeskytter og stigremme: Kan laves så de passer til farven på sadlen.

Glitter: Glitter anbefales kun på ikke sliddele

Sten: Det er muligt at få små sten i sædet bagtil (koster ekstra).

Hent inspiration på de her sider:

Ghost Galleri ,

Facebook Bomløsesadler.dk 

Facebook Ghostsaddle

Ghostsaddle.com

ghost farvevalg

Design selv. Se de forskellige sæder under hver model i shoppen

Indprint (koster ikke ekstra)

barocco, sæde brodering

Brodering i sædet. (koster ekstra)

Farverne kan variere da det ikke altid er 100 % gengivet på en computerskærm!

Airshell – design af Ghost pads. Der er udover dem på billedet to nuancer af grå samt en mørkegrøn

Almindeligt læder

farve luksus læder
Vegetabilsk garvet luksuslæder

Lorica

Lorica

Micropell

Olieret læder/olieret nubuck

Nubuck Mastrotto (kan olieres og blive til olieret læder)

Nubuck i sort og brun

Suede

Suede

Suede

Suede

Suede

Suede

Nappa

Nappa

Nappa

Nappa

Nappa

Nappa

Nappa

Glitter

Sten

Sten1