Køb af Ghost sadel.

Hvis man ønsker at købe en sadel som man selv kan designe er der ventetid i vintersæsonen på 6-8 uger. I foråret og sommer kan ventetiden godt komme op på 8-15 uger. Så vidt det er muligt har Bomløsesadler.dk nye sadler på lager i de mest solgte modeller. 

Sadelbesøg. 

Sadelprøvning eller sadeltjek: kr. 700,00 for sadelprøvninger på Sjælland, Fyn og Jylland. Der samles sammen til en tur når det gælder Fyn og Jylland. 

Betales på dagen med mobilepay eller kontant.

Det er også muligt at leje en sadel i 3 dage for 500 kr.

Skal du købe en sadel uden sadelbesøg først, kan dette kun lade sig gøre ved forudgående leje af en demosadel, medmindre du har en Ghost sadel i forvejen og kender til mærket.

Flere sadelbesøg samme stald.

Flere fra samme stald til sadelprøvning eller sadeltilpasning samme dag: kr. 500,00 pr. kunde 

Leje af sadel:

Lejeperioden er 3 hele dage.

Depositum kr. 4000 kr. + leje kr. 500 samt forsendelse retur for alle prøvesadler

-Kunden er ansvarlig for sadlen, indtil den returneres sikkert til adressen. Sadlen skal sendes med forsikret post. Det er vigtigt, at du påtager dig det fulde ansvar for sadeltilstanden og sikker opbevaring i prøveperioden.
-Skal du ride i sadlen i længere tid end 3 dage skal dette meddeles på forhånd. Det maksimale antal uger man kan prøve sadlen er 2 uger på grund af andre kunder, der venter på sadlen. Leveringsomkostninger betales af kunden tilbage til Bomløsesadler.dk.
-Sadel og tilbehør skal returneres i rengjort stand og fri for snavs og hår. Hvis sadlen og tilbehøret returneres med overdreven slitage, herunder ridser eller overdrevne mærker på gjordstropper eller sadelklapper opkræves et beløb som dækkes sadlens tab af værdi for at dække skaderne.
-VIGTIGT. Det er vigtigt at du tager billeder af hesten med den tilpassede sadel inden du rider. (Hele hesten fra begge sider, et billede forfra/ovenfra og et bagfra for at sikre at sadlen er tilpasset korrekt). Når du har fået dette godkendt skal der tages samme billeder hvor du sidder på hesten og gerne også en video

Information om rytteren og hest.

Spørgsmålene varierer lidt af hvilket sadelmærke du søger men når du sender billeder af din hest skal du give information om:

-hestens alder

-eventuelle skader eller andre problemstillinger din hest må have

-hestens højde

-hvor tit rides der på hesten og på hvilken måde rides der (dressur, kombination, spring, distance mv. )

-rytterens vægt og buksestørrelse

-eventuelle specielle hensyn hos rytter

Billeder af hesten

Når du kontakter Bomløsesadler.dk og medsender billeder så skal billederne tages i følgende vinkler som nedenfor. Når billederne tages skal du sørge for at hestens ben står lige og at hesten står på plan grund. Tag billederne i et godt lys.

Stå tøt på hestens side ved siden af krydset og tag billede af hestens skulderparti. Fra begge sider.


Stå tæt på hestens side ved siden af krydset og tag billede af hestens skulderparti. Fra begge sider.


Bagfra ca 30 cm over hestens hale

Lige på fra siden af hele hesten. Obs tag billedet på den side der ikke har man og mankehår.

Kom forbi

Bomløsesadler.dk  har ikke en butik med faste åbningstider. Dog er det altid muligt at komme forbi og se varerne inden køb og prøve sadler. Ring eller mail og aftal en tid.

Rideangst

Har du rideangst eller tendens til at være nervøs når du skal prøve en ny sadel så vil der være mulighed for at tage hensyn til dette. Når du booker en sadelprøvning vil det være godt at gøre opmærksom på at du har udfordringer i form af nervøsitet eller rideangst. Jeg er uddannet Kognitiv mentor og kan derfor støtte dig igennem sadelprøvningen således at din angst/nervøsitet ikke får for stor indvirkning på hesten og den gode oplevelse du gerne skal have under sadelprøvningen.