Sadelkøb og sadeltilpasning

Tilpasning af brugte sadler samt prøvning af nye sadler.

Sadeltilpasning 

Sadelprøvning: kr. 700,00 for sadelprøvninger på Sjælland.

Sadelprøvning Fyn og Jylland :

Enkeltkørsel: kr. 1.000,00.

Flere på turen: 700,00 kr.  Jeg samler som regel sammen til en tur. 

Køber du en sadel inden for 4 uger efter sadelbesøget får du en rabat på 300 kr. (Gælder ikke sadler der er nedsat i pris i forvejen).

Sadeltjek: kr. 700,00.

Betales på dagen med mobilepay eller kontant.

Det er også muligt at leje en sadel i en uge eller købe en sadel med råd og vejledning.

Hvis du gerne vil købe en sadel uden sadeltilpasning eller uden leje af prøvesadel skal du sende information om din hest og dig samt billeder af hesten og sende til bomloesesadler@gmail.com.

Flere sadelbesøg samme stald.

Flere fra samme stald til sadelprøvning eller sadeltilpasning samme dag: kr. 500,00 pr. kunde 

Leje af sadel:

Lejeperioden er 3 hele dage.

Depositum kr. 4000 kr. + leje kr. 500 samt forsendelse retur for alle prøvesadler

Købes en sadel efterfølgende inden for 4 uger fåes en rabat på 300 kr. (Gælder ikke sadler der er nedsat i pris i forvejen).

-Kunden er ansvarlig for sadlen, indtil den returneres sikkert til adressen. Sadlen skal sendes med forsikret post. Det er vigtigt, at du påtager dig det fulde ansvar for sadeltilstanden og sikker opbevaring i prøveperioden.
-Skal du ride i sadlen i længere tid end 3 dage skal dette meddeles på forhånd. Det maksimale antal uger man kan prøve sadlen er 2 uger på grund af andre kunder, der venter på sadlen. Leveringsomkostninger betales af kunden tilbage til Bomløsesadler.dk.
-Sadel og tilbehør skal returneres i rengjort stand og fri for snavs og hår. Hvis sadlen og tilbehøret returneres med overdreven slitage, herunder ridser eller overdrevne mærker på gjordstropper eller sadelklapper opkræves et beløb som dækkes sadlens tab af værdi for at dække skaderne.
-VIGTIGT. Det er vigtigt at du tager billeder af hesten med den tilpassede sadel inden du rider. (Hele hesten fra begge sider, et billede forfra/ovenfra og et bagfra for at sikre at sadlen er tilpasset korrekt). Når du har fået dette godkendt skal der tages samme billeder hvor du sidder på hesten og gerne også en video

Information om rytteren og hest.

Spørgsmålene varierer lidt af hvilket sadelmærke du søger men når du sender billeder af din hest skal du give information om:

-hestens alder

-eventuelle skader eller andre problemstillinger din hest må have

-hestens højde

-hvor tit rides der på hesten og på hvilken måde rides der (dressur, kombination, spring, distance mv. )

-rytterens vægt og buksestørrelse

-eventuelle specielle hensyn hos rytter

Billeder af hesten

Ved salg af sadel eller leje uden forudgående besøg skal der altid tages billeder i følgende vinkler som nedenfor. Når billederne tages skal du sørge for at hestens ben står lige og at hesten står på plan grund. Tag billederne i et godt lys.

Stå tøt på hestens side ved siden af krydset og tag billede af hestens skulderparti. Fra begge sider.


Stå tæt på hestens side ved siden af krydset og tag billede af hestens skulderparti. Fra begge sider.


Bagfra ca 30 cm over hestens hale

Lige på fra siden af hele hesten. Obs tag billedet på den side der ikke har man og mankehår.

Kom forbi

Bomløsesadler.dk  har ikke en butik med faste åbningstider. Dog er det altid muligt at komme forbi og se varerne inden køb og prøve sadler. Ring eller mail og aftal en tid.

Rideangst

Har du rideangst eller tendens til at være nervøs når du skal prøve en ny sadel så vil der være mulighed for at tage hensyn til dette. Når du booker en sadelprøvning vil det være godt at gøre opmærksom på at du har udfordringer i form af nervøsitet eller rideangst. Jeg er uddannet Kognitiv mentor og kan derfor støtte dig igennem sadelprøvningen således at din angst/nervøsitet ikke får for stor indvirkning på hesten og den gode oplevelse du gerne skal have under sadelprøvningen.