Info om dressursadel og allround sadler 

Information om Edix Tudor, Yasir og Emir

Edix sadel Tudor, Yasir og Emir

EDIX® Tudor, Yasir og Emir er en sadel med fleksibel bom. EDIX® Tudor, Yasir og Emir sadler er bygget af forskellige fleksible, bløde stødabsorberende lag og syntetiske uldfyldte paneler, som fuldt ud tilpasser sig hestens anatomi og rytterens holdning. På grund af denne konstruktion tilbyder EDIX®  Tudor, Yasir og Emir sadler rytteren et smallere og mere afbalanceret sæde samtidig med en fremragende fleksibilitet og rygsøjlefrihed til  hesten. Den forreste del af panelerne har en stabiliserende indbygget strop og er syet til en ekstrem stabil sadelposition.  EDIX® Tudor, Yasir og Emir er designet som selvstændige sadler.

Fordi der i sadlen ikke er en fast bom giver de fleksible materialer plads til, at sadlen fuldt ud tilpasser sig hestens anatomi, og når din hest ændrer form på grund af vækst eller muskeludvikling fra bevægelsesfrihed og korrekt træning. Med de udskiftelige cobjern og de genopfyldelige paneler er sadlen nemt at tilpasse yderligere. Derudover er det muligt at rette sadlens balance ved hjælp af et specieldesignet sadelpad med 8-lommer.

EDIX  har anderledes gjordsystem fordi de to forreste gjordstropper er aftagelige. Den tredje Y-gjordstropophæng giver sadlen større styrke, holdbarhed og forbedrer fordelingen af ​​træk fra for- og bagside af sadlen og øger komforten og sadelstabiliteten. EDIX® Yasir stigremsophæng er placeret mere centralt end andre dressursadler og sikrer at rytteren placeres mere centralt i sadlen. Dette er for at understøtte korrekt opstilling og hjælper med at reducere trykket på knæene. Sadlen her er lavet med en lårstøtte som ikke låser rytteren fast men stadig støtter når det er nødvendigt. Her får rytteren en bevægelsesfrihed og dette er især praktisk hvis man er tur og distancerytter.

Specifikationer:

• EDIX Tudor, Yasir og Emir sadler er bygget af fleksible og stødabsorberende lag af høj kvalitet til trykfordeling

• lavet af blødt tyrkisk læder af høj kvalitet

• syntetiske uldfyldte paneler, der tillader en påfyldning

• enkelt sadelklap

• Edix Tudor og Edix Emir har knælommer med velcro knæpuder med mulighed for korte, høje eller lave knæpuder samt store

• EDIX gjordstropsystem

• komplet sæt udskiftelige cobjern

• bløde læderpaneler med anlægsflade:

16″ – 40 cm

17 ”   – 42 cm

17,5” – 44 cm

18 ”   – 46 cm

EDIX anbefaler at købe sadlen komplet inklusiv stigbøjler, webbers og et matchende 8 rums pad med indlæg. Vælger man den komplette løsning har man et samlet produkt hvor alle komponenter er koordineret med hinanden og at sadlen fungerer optimalt til både rytteren og hesten. For at sikre konstant men fleksibel bevægelse anbefales en helt eller delvis elastisk gjord. EDIX har udviklet en elastisk anatomisk lædergjord som er designet til sadlerne.

Læs mere om EDIX Merino 8 lomme pad under sadeltilbehør

Leveringstiden på denne sadel kan være 8 uger hvis den er ikke er på lager hos Edixsaddles.

Download beskrivelse af sadlerne på engelsk herunder