Westernsadler fra Edixsaddles

Edix Santos – Kr. 8.500,00

Her en komplet westernsadel med justerbar fenders og stigbøjler  og pad med syntetisk lam.  Denne sadel er lavet af kvalitets Buffalo læder med et suede sæde i en kontrast farve til sadlen. Sadlen har det traditionelle western look med en fast forsvidsel, stabilt sæde og et dekorativt look for western og fritidsrytteren.

Edix® Santos bomløse westernsadel består af 2 dele – Buffalo Læder og en base sammensat af forskellige materialer.

Det er muligt at købe pad med merinopad med 3 rum til korrektion og mulighed for at isætte et helt indlæg med filt eller andet materiale   Du kan læse mere om paddet under sadeltilbehør.

Edix® Santos er ikke kun for den rytter der har fokus på westernridning, men også til rytteren som bruger mange timer i sadlen. Ønsker man en større luksus i sædet er det muligt at tilkøbe en Merino® uld sæde.

​​EDIX® Santos forsvidsel ikke justerbart. Som standard er forsvidsel str. M/quarter monteret. Hornet og bagsvidsel giver stabiliteten til sadlen og ekstrem komfort til rytteren. Det er muligt at få sadlen i semi quarter, quarter, full quarter x-full quarter. Alle andre størrelse end medium/quarter skal bestilles hjem og her skal forventes ventetid.

EDIX® Santos er ikke særlig lang på trods af den typiske vestlige udskåret “firkantede nederdel”, der gør denne sadel egnet til de fleste heste. Læder og konstruktion af denne vestlige sadel gør sadlen meget velegnet til den tungere rytter.

EDIX® Santos vestlige sadel kan kombineres med EDIX® sadeltasker som der er monteret ringe til.

Det anbefales at du køber den sammensatte sadelkombination. Dette er for at kunne garantere den mest optimale trykfordeling. Du kan læse mere om  dette på EDIX saddles hjemmeside her.

Indlæggene udsættes for slitage afhængigt af hvor intensivt sadlen bruges og skal kontrolleres fra tid til anden. Det er muligt at købe indsatser separat. Se under sadeltilbehør.

EDIX® Santos vestlige sadel er kan fåes i naturlig med brunt suede sæde og i brun med brunt suede sæde.

Det er muligt at få sadlen i størrelserne:

15,5″ lille sæde (op til ca str. 42)

17″ mellem sæde ( ca. str. 44)

18″ stort sæde ( fra str. 44)

Edix Equis – Kr. 8.500,00

EDIX® Equis westernsadel i buffalo læder

EDIX® Equis er en sadel med rund skørt og smukke detaljer og har derved et typisk western look. Sadlen er lavet i meget stærkt og elegant dekoreret Buffalo læder. Sædet er lavet i børstet suede læder. 

Sadlen laves i brun eller naturlig lys læder.

Den laves i størrelserne 15,5″, 17″ og 18″.

Forsvidslen kan udskiftes og fåes i x-small, smal, medium, wide og x-wide

Denne sadel kan bestilles komplet som på billederne med pad, fenders og stigbøjler. Det er muligt at bestille den med andre stigbøjler og med western pad med merinolam og filt. Læs mere om westernpad med merinolam under sadeltilbehør

EDIX® Tequiro westernsadel

EDIX® Tequiro westernsadel er produceret i høj kvalitets Nubuck ko læder og kan bestilles med matchende pad, indlæg, fenders og stigbøjler. Det er også muligt at bestille sadlen med Edix lækre western merinopad og andre stigbøjler hvis dette ønskes. Du kan se andet udstyr under sadeltilbehør.

Til sadlen medfølger udskiftelig cobjern i størrelserne : x-smal, smal, medium, wide og x-wide.

Denne sadel er med fleksibelt gjordstrophæng som tilgodeser heste med svært eller forskudt sadelleje.

EDIX® Tequiro westernsadel er designet ud fra teknikken som George B. Mc Clellan udviklede in 1855.  EDIX® Tequiro sikres derved perfekt og stabil placering af sadlen. Fleksibelt gjordstropophæng som der er på denne sadel, giver en absolut stor fordel til heste med forskudt sadelleje. Her er der mulighed for at placere sadlen korrekt og stadig sikre at gjorden sidder det korrekte sted. Fleksibelt gjordstropophæng giver en fantastisk stabilitet og her kommer almindelig stigremsophæng til kort. 

 

Edix Tiamo – Kr. .7.000,00

EDIX® Tiamo westernsadel

EDIX® Tiamo westernsadel er produceret i høj kvalitets blød ko læder. Sadlen kan bestilles med matchende pad, indlæg, fenders og stigbøjler. Det er også muligt at bestille sadlen med Edix lækre westernpad og andre stigbøjler hvis dette ønskes.

EDIX® Tiamo westernsadel er standard tilgængelig i farverne brun og sort og i størrelserne 15,5″, 17″ og 18″

EDIX® Tiamo westernsadel er udstyret med EDIX® MPDS (multi-trykfordelingssystem)
Sadlen er lavet i høj kvalitets blød ko læder.
EDIX®-Y gjordstropophæng
Der er monteret D-ringe til fastgørelse af fortøj eller sadeltasker. 

EDIX® Tiamo westernsadel er designet ud fra teknikken som George B. Mc Clellan udviklede in 1855.  EDIX® Tiamo sikrer perfekt og stabil placering af sadlen. Det fleksible  Y- gjordstropophæng som der er på denne sadel, giver en absolut stor fordel til heste med forskudt sadelleje. Her er der mulighed for at placere sadlen korrekt og stadig sikre at gjorden sidder det korrekte sted. Fleksibelt gjordstropophæng har den store fordel at den forebygger sadlen i at ryge frem eller tilbage.