Bareback Edixsaddles

Bareback Broncho

Edix Broncho med pad er en mellemudgave af et bareback pad og en bomløs sadel og der er væsentligt mere trykfordeling i denne her. 

Her en super lækker Bareback lavet med westernlook med blød bagsvidsel som sikrer et godt sæde og giver rytteren en følelse af sikkerhed og komfort.

EDIX® Broncho er lavet med bløde kvalitets trykfordelende materialer (se tegning) som sikre god trykfordeling af rytterens vægt.

Sædet er lavet af ruskind og fåes i brun eller sort. 

EDIX® Broncho leveres komplet med forstærket læderfenders og westernstigbøjler samt lækkert faconsyet Pad med Merino Lam og 3 Mesh indlæg.

Dog er det også muligt at bestille den uden tilbehøret (pad, fenders og stigbøjler)

Til denne pad anbefales F.R.A ® 100 % elastiske western gjord som er stabil men fleksibel når den er spændt. Se sadeltilbehør

Her en sofistikeret lækker Bareback pad som har en god kvalitet og god trykfordeling men stadig med tæt kontakt.

Edixsaddles Amazone – Kr. 1.500,00
Edixsaddles Amazone komplet Kr. 2.700,00

Bareback Amazone

Edix Amazone med pad er en mellemudgave af en bareback pad og en bomløs sadel og der er væsentligt mere trykfordeling i denne her. 

Denne her er  lavet med dressurlook med blød bagsvidsel og knæpuder, som sikrer et godt sæde og giver rytteren en følelse af sikkerhed og komfort.

EDIX® Amazone  er lavet med bløde kvalitets trykfordelende materialer (se tegning) som sikre god trykfordeling af rytterens vægt.

Sædet er lavet af ruskind og fåes i brun eller sort. 

EDIX® Amazone leveres komplet med stigremme og bøjler . Det er med  faconsyet Pad med Merino Lam og 3 Mesh indlæg.

Dog er det også muligt at bestille den uden tilbehøret (pad, stigremme og stigbøjler)

Til denne pad anbefales F.R.A ® 100 % elastiske dressur gjord som er stabil men fleksibel når den er spændt. Se sadeltilbehør

Her en sofistikeret lækker Bareback pad som har en god kvalitet og god trykfordeling men stadig med tæt kontakt.